E-health gaat over geestelijke gezondheids(zorg) op internet.

U kunt bij Joor Solutions terecht voor internettherapie. Internettherapie is therapie die via het internet wordt aangeboden.

Er zijn voor diverse psychische klachten zoals depressie, angststoornissen en alcoholproblemen programma’s gemaakt. zie www.therapieland.nl voor de diverse modules.

U wordt begeleid door middel van e-mail. Ook kan er sprake zijn van blended behandelingen waarbij internettherapie gecombineerd wordt met face-to-face contacten (skypecontacten zijn ook mogelijk). Bij het kennismakingsgesprek/ intake krijgt u informatie over de verschillende mogelijkheden van blended behandelingen.  Internettherapie werkt volgens vaststaande protocollen waarbij cognitieve gedragstherapie vaak uitgangspunt is. Joor Solutions heeft een overeenkomst met Therapieland voor de inzet van E-health modules. Naast de inzet van E-health modules kan Joor Solutions gebruik maken van de app Siilo voor het afstemmen van de behandeling met de verwijzer. Siilo is een beveiligde medische Messenger voor zorgprofessionals.