Aanmelden

  Ik beschik over een geldige verwijsbrief.

  Ik heb de praktijkinformatie over de werkwijze, privacy en tarieven (contractvrij werken) gelezen, begrepen en ga er mee akkoord.

  *Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

  Informatievraag

   *Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

   Bereikbaarbaarheid praktijk Santpoort-Noord

   Vanaf station Santpoort-Noord is het 10 minuten lopen. Vanaf de bushalte bij station Santpoort-Noord is het met bus 481 3 minuten. Parkeren is gratis en kan voor de praktijk.

   De praktijk is tijdens de schoolvakanties (regio noord) beperkt open. Voor 2024 gaat het om de voorjaarsvakantie 15 februari t/m 23 februari, de meivakantie 27 april t/m 5 mei, de zomervakantie 20 juli t/m 1 september,  de herfstvakantie 26 oktober t/m 3 november en de kerstvakantie 21 december t/m 5 januari.

   Tijdens deze periodes zijn we niet of zeer beperkt in staat om e-mails te beantwoorden.

   CORONAVIRUS ONZE RICHTLIJN: We hanteren de corona richtlijnen. Indien er sprake is van klachten kunnen er geen face-to-face behandelafspraken plaatsvinden (wel beeldbellen of telefonisch).

   De praktijk is bereikbaar middels het contactformulier of telefonisch op di en wo binnen kantoortijden (9:00-17:00).
   Momenteel (januari 2024) is de wachtlijst voor behandeling circa 3 maanden. Voor schematherapie ligt de wachttijd rond 4 a 5 maanden.

   Indien er sprake is van een crisissituatie, kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of buiten kantoortijden, de huisartsenpost (023 545 3545). Bij een levensbedreigende situatie bel 112. Voor gedachten aan zelfmoord kunt u bellen met 0800-0113 of bezoek www.113.nl


   Grotere kaart weergeven